Bestill time med SMS

Send til 2097:

HOLE fødselsdato, ditt navn, grad av hast

Se eksempel

HOLE 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon(Unngå sensitiv informasjon)

Kr. 6,- per mottatt melding.
Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.


NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer

Årets influensavaksine er kommet

13. oktober 2017

Vi anbefaler alle i risikogruppene om å vaksinere seg. Du kan møte direkte i våre åpningstider, vi vaksinerer fortløpende.

Dr. Gaarder har permisjon i 1 år fra 1. mars 2017

1. september 2017

Fastlegevikar Anders Bones starter i ny stilling på sykehuset 4. september. Dr. Aarnes tar over som vikar frem til 1. mars 2018, når dr. Gaarder er tilbake fra sin permisjon.

Vi tar i bruk PasientPost

11. april 2017

Som pasient kan du motta prøvesvar og andre dokumenter fra legekontoret som digital post med PasientPost. Du mottar et varsel per e-post, SMS eller i HelseRespons appen når legen har sendt deg en melding i PasientPost. Klikk på linken du får tilsendt og logg deg inn med BankID i PasientPost for å lese meldingen. Innlogging fungerer på alle plattformer, du kan enkelt åpne din PasientPost fra mobil, nettbrett eller PC. Alle innbyggere over 15 år som har et norsk fødselsnummer kan bruke PasientPost. Selv om du flytter eller bytter postadresse vil du alltid ha tilgang til PasientPost. Tjenesten er kostnadsfri.

Gi beskjed til oss om du ikke ønsker å benytte denne tjenesten, men ønsker sensitiv informasjon tilsendt pr. post slik som tidligere.

NYE FØRERKORTFORSKRIFTER FRA 1. OKTOBER 2016

1. november 2016

Alle innehavere av førerkort plikter å sette seg inn i nytt regelverk, spesielt ved kronisk sykdom eller bruk av medisiner merket med rød trekant. Pris for helseattest er kr. 520,-. Optikerattest medbringes ved svekket syn eller bruk av briller/linser. Husk å fylle ut egenerkæringen som du finner på Helsedirektoratets og Veivesenets nettsider.

https://helsedirektoratet.no/forerkort

 

 

Psykologtjeneste

29. juli 2016

Føler du deg trøtt, trist, stresset, blir fort irritert og føler at andre ikke forstår deg?

Ta kontakt med psykolog Yael Swissa på mobil 90896391 for mer info og avtale om vurderingstime. Hun starter som privat psykologspesialist ved vårt legesenter i august med timer på onsdager etter kl. 17. Konsultasjonshonorar kr. 1.000,-

OBS endret postadresse

24. juni 2016

Fra 27. juni kan vi ikke lenger motta post til vår gamle adresse postboks 34. Dette fordi Posten flytter sin virksomhet til Sundvolden. All post som skal til Hole Medisinske Senter sendes derfor til adr. Vik Torg, 3530 RØYSE. Håper denne overgangen skal gå smidig og greit.

BETALING FOR VÅRE TJENESTER

4. januar 2016

Fra 4. januar 2016 vil vi bare ta imot betaling med kort (gebyrfritt) eller utstede faktura (gebyr kr. 55) på vår automat.

 

 

Ny app tilgjengelig for timebestilling, resept osv.

3. november 2014

Med HelseRespons sin app kan du trygt bestille legetime eller gjøre andre henvendelser til oss. Den er enkel å bruke og gjør kontakten mellom deg og ditt legesenter mye enklere. Husk at du ikke skal bruke SMS-meldinger ved akutt behov for time, kun ved ordinære timebestillinger og ved reseptfornyelse av faste medisiner.

App kan lastes ned via AppStore.

 

PRØVESVAR

18. august 2009

Vi har stor pågang av pasienter som ønsker å få svar på blodprøver og resultat av røntgenundersøkelser o.l. Vi har desverre ikke kapasitet til å formidle normale funn, hverken pr. brev eller telefon. Legene ser rutinemessig gjennom alle innkomne svar og vil selvsagt ta kontakt ved unormale funn. Hvis prøver/undersøkelser er ledd i en utredning, skal det avtales oppfølgningstime der du vil bli informert.

ØNSKE OM AT LEGEN RINGER TILBAKE?

18. august 2009

Vi mottar mange forespørsler med ønske om at legen skal ringe tilbake senere på dagen. På grunn av stort arbeidspress og forpliktende avtaler etter arbeidstid er det ikke alltid vi kan klare dette, selv om vi gjør så godt vi kan. Det viser seg ofte at slike henvendelser likevel krever legekonsultasjon på kontoret.